Verzenden & Retourneren

Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met PostNL & DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 17.00 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 8,95.

Levering via DHL
DHL bezorgt uw bestelling op het door u opgegeven adres. Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren achtergelaten of op een later tijdstip opnieuw aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e levering zijn afhankelijk van de dag van de 1e levering. Bent u bij de 2e bezorging niet thuis, dan ontvangt u een briefje in uw brievenbus. Hierop staat bij welk DHL Servicepunt u het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen, anders wordt het retour gestuurd.

Bezorging via PostNL
PostNL bezorgt uw bestelling op het door u opgegeven adres. Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren achtergelaten of op een later tijdstip opnieuw aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e levering zijn afhankelijk van de dag van de 1e levering. Bent u bij de 2e bezorging niet thuis, dan ontvangt u een briefje in uw brievenbus. Hierop staat bij welk PostNL Servicepunt u het pakket kunt ophalen. Je hebt een paar dagen de tijd om het pakket op te halen, anders wordt het retour gestuurd.

Ophalen op een PostNL Postkantoor  
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 2700 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

 

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor ons herroepingsformulier downloaden en printen. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar volnutrition.nl

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. 

Belangrijk om te weten

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van volnutrition.nl: klantenservice@volnutrition.nl.